geavanceerd, veelzijdig en voor leraren

Scholen en educatie

Lesgeven kost al meer dan genoeg energie. Bij Meesters in AV erkennen wij de belangrijke rol van goed werkende audiovisuele technologie (AV) in het hedendaagse onderwijslandschap. Het digibord moet direct werken. De audio moet door het hele klaslokaal of aula te horen zijn en een presentatie voor de hele school moet snel en gemakkelijk te starten zijn. Onze oplossingen zijn ontwikkeld om educatieve instellingen te voorzien en ontzien.  Audiovisuele oplossingen die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van scholen en leraren. Ons doel is om het onderwijs naar nieuwe hoogten te tillen door krachtige en veelzijdige en gemakkelijke AV-oplossingen te bieden.

Veelzijdige digiborden

Onze digibord oplossingen zijn krachtig en veelzijdig. Ze bieden interactieve mogelijkheden waarmee leraren complexe concepten kunnen uitleggen en leerlingen kunnen betrekken bij de les. Deze borden zijn een waardevol hulpmiddel voor actief leren. De borden worden startklaar opgeleverd en met één druk op de knop kan de les beginnen. We hebben verschillende leveranciers en merken in ons assortiment. Digiborden van Newline, Hisense of Prowise behoren tot de topsellers in onderwijsland.

 

Hybride klaslokalen

We begrijpen de behoefte aan flexibiliteit in het moderne onderwijs. Daarom kunnen we hybride klaslokalen inrichten die zowel fysieke als virtuele leeromgevingen ondersteunen. Met een broadcast tool kun je vanaf je touchscreen eenvoudig je scherm delen met leerlingen zowel binnen als buiten het lokaal. Met een QR-scan een videogesprek starten of maak verbinding met bluetooth, zo kun je snel aan de les beginnen. Makkelijk te verbinden met Office 365 of google account. Hiermee kunnen scholen zich aanpassen aan veranderende omstandigheden en diverse leerbehoeften.

Voor leraren

Onze oplossingen worden ontwikkeld met leraren in gedachten. Lesgeven is wat telt. Met een brede kijkhoek is je les zichtbaar. Goede connectie zorgt voor een snelle start. Een goed geluid voor de ultieme beleving. De geïntegreerde apps voor een top les!  Deze technologieën bevorderen de betrokkenheid van leerlingen en verbeteren het leerproces. Maar daarnaast zorgen ze voor een relaxte leerkracht.

Complete dienstverlening

We schuiven niet alleen de dozen de school in. We demonteren, monteren en testen nieuwe opstellingen om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt. Geen losse kabels, geen update die nog moet downloaden. De klas wordt weer netjes en klaar om te starten achtergelaten. We richten niet alleen klaslokalen in, maar ook aula’s en andere ruimtes waar effectieve communicatie en presentatie essentieel zijn.

Bij Meesters in AV zijn we er trots op om educatieve instellingen te ondersteunen in het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs. Onze oplossingen zijn ontworpen om het leerproces te verrijken en de interactie tussen leraren en leerlingen te verbeteren en de leerkracht te ontzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw onderwijsinstelling kunnen helpen.