narrowcasting bij VKP

audiomeeting roomnarrow casting

In 2022 kwam VKP in contact met Meesters in AV. Via via werden zij op de hoogte gesteld van de mogelijkheden die Meesters in AV te bieden heeft. Het snel groeiende en innovatieve bouwbedrijf aan de Kloosterpoort in Kapelle was op zoek naar een nieuwe en effectievere manier van informatie delen. De nieuwsbrief paste niet meer in de huidige tijdsgeest. Een informatievoorziening via narrowcasting of digital signage  was een wens. Daarnaast was een wens om de muziek op de werkvloer en de kantines centraal te regelen. Geen losse boxen meer op elke hoek, maar een gestroomlijnd systeem met pauze meldingen en toch diverse mogelijkheden.

Narrow casting

Met in bijna elke ruimte een LG signage display komt de wens van VKP uit. Informatievoorziening 2.0! Naast een display variërend van 43″tot 70″ afhankelijk van de grote van de ruimte, hangt er bij elk display een ontvanger. De Ecler video ontvanger bij elk scherm zorgt ervoor dat een data signaal wordt omgezet in een HDMI signaal.

Meeting room

In 2023 heeft VKP een nieuw pand in gebruik genomen. Naast een uitbreiding van het narrow casting systeem, dat nu over twee aparte gebouwen functioneert, ontstonden er nieuwe wensen. In de nieuwbouw is een royale vergaderruimte ingericht die volledig is ingericht voor online vergaderen.

Foodcenter

In het oude pand is er meer ruimte gekomen om het foodcenter verder aan te pakken. Behalve dat het foodcenter moet gaan dienen als gezonde en gezellige eetgelegenheid is het ook de locatie waar gasten worden ontvangen. De ruimte is voorzien van vier displays in elke hoek die meedraaien op het narrow casting systeem, maar ook in de presentatie modus gezet kunnen worden. Daarnaast heeft de ruimte een projector met volledig elektrisch scherm. Met in de wand een eenvoudige connectie mogelijkheid is presenteren qua techniek een simpel klusje.