Arensman uitvaartverzorging in Burgh-Haamstede

bedieningsgemakcustom buildecosysteem

Voor Arensman Uitvaartverzorging stond het realiseren van een respectvol en eigentijds uitvaartcentrum centraal. In de zoektocht naar een partner kwam Arensman uit bij Meesters in AV. Met dezelfde kernwaarden van persoonlijkheid, kwaliteit, aandacht en ontzorgen was de basis voor een samenwerking snel gelegd. Deze gedeelde visie resulteerde in een complete AV-oplossing en een zeer prettige samenwerking.

Gekoppeld audio- en videosysteem voor live stream en opname

Een QSC NV 32 fungeert als de kern van het systeem, waarbij niet alleen het scherm wordt aangestuurd, maar ook het touchscreen en de camera’s. Twee QSC NC-12×80 camera’s schakelen naadloos tussen spreker en publiek, waardoor een natuurlijke en persoonlijke opname of live stream mogelijk is. De Black Magic videoplayer garandeert een vlekkeloze weergave van audio- en videobestanden.

Gebruiksgemak gerealiseerd met touchscreen en 'presets'

Het op maat gemaakte touchscreen, volledig naar de wens van Arensman ingericht, biedt ongekend gebruiksgemak. Dankzij vooraf geprogrammeerde ‘presets’ kan met een simpele druk op de knop de gewenste setting worden gekozen. Dit maakt het eenvoudig om te schakelen tussen verschillende opstellingen, van een compacte setting tot een persoonlijke opzet in de familiekamer.

Onzichtbare bekabeling voor esthetisch plezier

De deels glasvezel bekabeling is zorgvuldig weggewerkt in het plafond, waardoor het systeem niet alleen technologisch geavanceerd is maar ook esthetisch aangenaam. De onzichtbare bekabeling draagt bij aan de rustige en serene sfeer die bij uitvaartceremonies past.

De samenwerking tussen Meesters in AV en Arensman Uitvaartverzorging heeft geresulteerd in een uitvaartcentrum dat niet alleen technologisch vooruitstrevend is, maar ook respectvol en persoonlijk. De geïntegreerde AV-oplossing draagt bij aan het creëren van gedenkwaardige momenten en het bieden van comfort aan de nabestaanden.