communicatie en beleving

Audio

Een (geavanceerde) audio-integratie in jouw organisatie is een absolute meerwaarde. Een subtiel achtergrondgeluid in wachtruimtes. Een geavanceerd geluidsysteem in de bedrijfskantine of een volledig geïntegreerd audio-ecosysteem door het hele bedrijf. Geluid is een waardevol instrument dat de productiviteit kan verhogen. Het zal de communicatie verbeteren en de algehele werkomgeving optimaliseren. Dus blije klanten, blij personeel, iedereen tevreden.

De invulling die audio geeft moet wel aansluiten op jouw situatie. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en bedrijfsbehoeften.

Flexibiliteit voor iedereen

Onze audio-oplossingen zijn ontworpen met flexibiliteit en bedieningsgemak in gedachten. Een knop, een app, een touchscreen, alles kan. Er kunnen verschillende zones gecreëerd worden, waardoor medewerkers op de werkvloer kunnen genieten van hun favoriete muziek of aangename geluidsomgeving. Terwijl op kantoor een rustige achtergrond muziek de sfeer bevorderd. Of het nu gaat om rustige achtergrondmuziek voor in de shop die draadloos in te richten en te bedienen is. Of een echte eye-catcher in de kantine die klaar is voor een klein feestje. Hoe groot of klein de wens ook is. Wij helpen mee om de juiste keuze te maken die voor jou werkt.

De basis

De basis van bijna elke oplossing bestaat uit een versterker van één van onze twee favoriete merken: Ecler, zij geven geluid vorm en brengen de ruimte tot leven. Q-sys, zij staan voor impact volle beleving en belevenissen die je zal onthouden!

Veiligheid en communicatie

Niet elke oplossing is enkel gemaakt voor entertainment. We kunnen alarmsystemen integreren in het audioplatform. Zelfs de BHV-er kan gebeld worden. Hierdoor wordt de veiligheid verhoogd. Pauzesignalen of andere mededelingen kunnen ingepland worden in de agenda, volledig geautomatiseerd. Simpel.

Omroepen

Met een omroep mogelijkheid kan belangrijke informatie snel en duidelijk worden gecommuniceerd. Centrale mededelingen kunnen moeiteloos worden verspreid, wat de coördinatie en communicatie in het hele bedrijf verbetert.

verbetering productiviteit

Audio op de werkvloer heeft aanzienlijke voordelen. De verschillende radio’s op de werkvloer hoeven niet meer tegen elkaar op te boksen en toch kies je zelf wat er afgespeeld wordt. Het juiste geluid verhoogt de efficiëntie en productiviteit. Het helpt medewerkers om zich beter te concentreren en helpt bij het ritme en de coördinatie van taken. Of het nu gaat om het opwekken van een motiverende sfeer of het bieden van duidelijke feedback, geluid speelt een essentiële rol in het verbeteren van de werkomstandigheden en het optimaliseren van de productieprocessen.

Begeleiding gedurende het gehele traject

Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. We staan dan ook klaar om je gedurende het hele traject te begeleiden, van offerte tot onderhoud. We begrijpen dat de behoeften van elk bedrijf uniek zijn. Daarom werken nauw met jou samen om de perfecte oplossing te ontwerpen en te implementeren. Daarnaast bieden we niet alleen eersteklas audio-integratie, maar ook uitstekend onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw systeem probleemloos blijft werken. Het verbeteren van jouw werkomgeving en zorgen voor een totaaloplossing die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen is onze kracht.