Wij maken online-vergaderen simpel met onze

Teams Rooms vergaderruimtes

Ontdek de kracht van naadloze samenwerking en communicatie met Meesters in AV. Onze op maat gemaakte AV/IT-oplossingen tillen jouw vergaderruimtes naar een hoger niveau, en dat alles met de vertrouwde functionaliteit van Microsoft Teams rooms.

 

Teams Rooms vergaderruimtes

Waarom kiezen voor onze MS Teams rooms vergaderruimtes?

 1. Efficiëntere samenwerking:
  Vergroot de productiviteit met geïntegreerde communicatie, samenwerking en bestandsdeling binnen het vertrouwde MS Teams-platform.
 2. Indrukwekkende audiovisuele ervaring en integratie:
  Ervaar kristalhelder geluid en haarscherp beeld met onze geavanceerde audiovisuele technologie. Elke presentatie wordt een meeslepende ervaring.
 3. Volledige integratie van licht en domotica:
  Creëer de perfecte sfeer voor elke vergadering met volledige integratie van licht en domotica. Pas de omgeving aan jouw behoeften aan met één druk op de knop.
 4. Eenvoudige installatie en onderhoud:
  Onze experts staan klaar om jouw vergaderruimte te transformeren. Van installatie tot onderhoud, wij regelen het zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet.
 5. Flexibiliteit en schaalbaarheid:
  Of je nu een klein team hebt of een grootschalig bedrijf, onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
Teams Rooms vergaderruimtes

Hoe we het doen

 • Advies op maat:
  Onze experts luisteren naar jouw wensen en eisen, en adviseren op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw bedrijfscultuur.
 • Vakkundige installatie:
  Ons team van gecertificeerde professionals zorgt voor een vlotte en professionele installatie, waarbij disruptie tot een minimum wordt beperkt.
 • Onderhoud en ondersteuning:
  We bieden uitgebreide mogelijkheden voor onderhoud en ondersteuning zodat jouw systeem in topvorm blijft. Onze ondersteuning stopt niet na de installatie.