Display oplossing voor presenteren in de bibliotheek

Informeren, presenteren en voorlezen met licht, beeld en geluid

Bibliotheek Oosterschelde Zierikzee

In de bibliotheek van Schouwen-Duiveland hebben wij twee projecten opgeleverd. Op de bovenverdieping is de jongerenhoek voorzien van een display met Brightsign speler. Op deze manier kunnen de medewerkers van de bibliotheek hun eigen inhoud maken om te laten zien aan de jeugd. Boek promotie of activiteitenkalender, bedenk het maar! Naast deze display is er een HDMI input om de display over te nemen en te presenteren. Ook aan het geluid is gedacht. Met een actieve set van de eMotus is er genoeg geluid om de hoek om te toveren tot een heus podiumpje.

De verlichting in de jongerenhoek hebben wij zo gerealiseerd dat de bevestiging perfect door de plafondplaten viel. De verlichte boekenkasten komen zo extra tot hun recht.

Ook de begane grond is voorzien van een display met BrightSign speler. Een aanpassing van de wandconstructie was nodig om het scherm op de juiste plaats te krijgen. Ook dat hebben wij meegenomen in de opdracht. Met een 360 graden draaibare displaysteun kan het scherm nu ook als ondersteuning ingezet worden bij het voorlezen aan de aller kleinste lezers.

Benieuwd wat we kunnen doen voor uw bibliotheek? Neem eens contact op laat u verwonderen.