AV installaties op meerdere locaties

Dorpshuizen voor Zeeuwland

Renesse, Brouwershaven, Scharendijke en Noordgouwe

Van onze vaste partner Zeeuwland hebben wij in de afgelopen jaren de AV inrichting mogen doen van diverse dorpshuizen.

Je komt onze installatie tegen in o.a. Renesse en Brouwershaven. In Renesse staan actieve QSC speakers om het toneel en de zaal te voorzien van een uitstekend geluid. Aan het systeem is een microfoon toegevoegd om verstaanbare presentaties en optredens te geven.  Op deze wijze kan het dorpshuis ook een mooi toneel bieden voor diverse optredens van theatersaanzee.

Het dorpshuis in zowel Renesse en Brouwershaven beschikken beide over een projector en scherm om presentaties met beeld te ondersteunen. In Renesse is er een PressIT van Panasonic waardoor verbinden met elke laptop of zelfs telefoon een fluitje van een cent is geworden.

In Brouwershaven is het tonnenmagazijn ingericht met een AV installatie met meerder zones. Zo kan de bar naar een audio stream luisteren terwijl in de zaal een voorstelling speelt. Is er een viering? Dan kan er via een input audio afgespeeld worden met een eigen device.

De speakers in de bar en de zaal zijn van Ecler. In de bar de eMotus5. Misschien wel onze meest verkochte speaker uit het assortiment.

Benieuwd wat we kunnen doen voor uw dorpshuis? Neem eens contact op laat u verwonderen.